Malmö Aviation lanserar
uppgraderingsbara
lågprisbiljetter

Skriven av Hannah Broman den 08/02 2012 klockan 08:27 - 0 kommentarer


Send to a friend    |     Print


Malmö Aviation gör lowflexbiljetter ombokningsbara till de mer flexibla kategorierna flex och fullflex.


Nu kan samtliga Malmö Aviation resenärer uppgradera sina biljetter från en lägre biljettkategori till en högre genom några enkla klick.  Den utökade servicen som nu införs innebär att Malmö Aviation förbättrar servicen till sina resenärer som efterfrågat ett flexiblare biljettsystem.

De som är medlemmar i bonusklubben och samlar bonuspoäng omfattas också så att den som bokar till en högre biljettkategori får de bonuspoäng som den kategorin motsvarar.  Det är alltså även möjligt att uppgradera sitt poänginsamlande.

– Nu ökar vi servicen och skapar större flexibilitet i resandet. Dessutom erbjuder vi numera ombokning via nätet vilket gör det ännu enklare för våra kunder att boka och resa med oss, säger Björn Lundberg, utvecklingsansvarig hos Malmö Aviation.

En uppgradering av biljetten kostar 350 kr + mellanskillnaden till vald bokningsklass. Samtliga biljetter i alla klasser finns tillgängliga och är boknings- och uppgraderingsbara på Malmö Aviations hemsida www.malmoaviation.se samt via bolagets mobilapp.

Kommentarer (0) - Skriv din egen